Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Одеса - найперспективніше місто для бізнесу

Одеса - найперспективніше місто для бізнесу
212810 ПЕРЕГЛЯДІВ

Журнал «Forbes Україна» назвав Одесу найбільш перспективним містом для ведення бізнесу


Журнал «Forbes Україна» назвав Одесу найбільш перспективним містом для ведення бізнесу. У цьому всеукраїнському рейтингу, який складали з урахуванням цілого комплексу факторів, друге місце посідає Львів, а третє – Харків.
Журнал «Forbes Україна» провів дослідження 25 найбільших міст держави з урахуванням соціально-економічних, культурних та інших факторів і склав рейтинг найбільш перспективних у плані розвитку бізнесу. При складанні рейтингу враховували основні характеристики за трьома групами: особливості людського капіталу, купівельна спроможність населення, характер бізнес-клімату, економічна стабільність, рівень розвитку інфраструктури, а також ділове здоров’я. Лідерів експерти вираховували за загальною кількістю балів, які набиралися у сумі за всіма показниками. Перше місце за визначеними критеріями заробила Одеса, у першу трійку увійшли Львів і Харків.
Очільник Одеси Геннадій Труханов у своєму офіційному повідомленні заявив, що влада міста намагатиметься і надалі утримувати першість.
Висока оцінка Одеси бізнес-експертами, на думку економістів, зумовлена відтоком капіталу з Донбасу – велика частина бізнесу перевела свою діяльність саме до цього перспективного міста.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео