Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як зміняться ціни влітку

Як зміняться ціни влітку
213005 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українцям обіцяють наступну хвилю подорожчання окремих категорій товарів та послуг

Українцям обіцяють наступну хвилю подорожчання окремих категорій товарів та послуг. Так, вже влітку мають вирости у ціні бензин, проїзд у громадському транспорті та алкоголь.
Експерти прогнозують цінові зміни на окремі види товарів та послуг вже з середини літа. Зокрема, українцям доведеться на 25-30 відсотків дорожче їздити – експерти обіцяють підвищення цін на бензин та проїзд у громадському транспорті. Головними причинами подорожчання автомобільного палива можуть стати збільшення цін на нафту та досі високий курс долара. Залежно від країни-виробника, у липні тонна бензину може коштувати від 24 до 26 тисяч гривень. Зважаючи на таке подорожчання, деякі перевізники можуть підняти ціну за проїзд у громадському транспорті.
Любов до спиртних напоїв з середини липня також обійдеться значно дорожче. Як передбачають, найдешевша пляшка горілки коштуватиме 55 гривень, віскі можна буде придбати за 109 гривень, ціни на вино починатимуться від 27 гривень. У зв’язку з тим, що пиво нещодавно також долучили до переліку спиртних напоїв, воно теж імовірно підніметься у ціні.
Що стосується продуктів харчування, особливо сезонних овочів та фруктів, вони будуть стабільними у ціні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео