Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кредитори готові піти назустріч Україні

Кредитори готові піти назустріч Україні
239797 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наталія Яресько поділилася хорошою новиною: під час переговорів у Вашингтоні, які стосувалися реструктуризації державного боргу, був помітний явний прогрес. Під час розмови з журналістами міністр повідомила про початок розуміння між представниками України та її американськими кредиторами.

У середу пройшла серія зустрічей представників української влади та кредиторами, у тому числі МВФ. Міністр фінансів Наталія Яресько, яка очолювала делегацію від України, розповіла, що незважаючи на відсутність конкретних домовленостей у результаті зустрічей намітилося певне взаєморозуміння, і кредитори готові піти назустріч. Головними протиріччями поки, за словами міністра, є чималі розбіжності у поглядах на майбутній ріст економіки. Однак у Вашингтоні відбулося зближення сторін за кількома питаннями. Тому Яресько наголошує на тому, що прогрес у стосунках поступово відбувається.

Ще один етап переговорів з кредиторами українська влада проведе наступного тижня, однак, як зазначила Наталія Яресько, перемовини імовірно відбудуться у телефонному режимі. Міністр фінансів так само планує брати активну участь у переговорах, що заплановані на найближчий час.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео