Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Запоріжжя має рекордні борги за електрику

Запоріжжя має рекордні борги за електрику
106823 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найбільші борги за електрику серед усії регіонів України має Запорізька область, про що під час засідання Кабінету міністрів повідомив очільник профільного відомства Володимир Демчишин.

Голова Міністерства енергетики Володимир Демчишин, повідомляючи статистичні дані, зауважив, що серед усіх регіонів України найбільше заборгували за електричну енергію жителі Запорізької області. Як повідомляють у міністерстві, Запорізька область винна державі 90 відсотків нарахованих виплат. Загальна сума заборгованості у регіоні сягає 163 мільйонів гривень.

Про критичний рівень заборгованостей Запоріжжя вже говорив очільник міста Олександр Сін, який просив у центральної влади проведення реструктуризації боргу. Влада регіону стверджує, що підніматиме питання про необхідність підготовки регіону до опалювального сезону за рахунок державного бюджету. Це питання має постати на порядку денному під час засідання Кабінету Міністрів.

Наступним після Запоріжжя боржником є Харківська область — рівень заборгованостей цього регіону складає 200 мільйонів гривень, або 86 відсотків.

До найбільших боржників, за статистикою, можна віднести Івано-Франківську та Тернопільську область.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео