Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наталія Яресько поставила Верховній Раді ультиматум

26817 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наталія Яресько поставила жорстку умову українському парламенту: якщо Верховна Рада найближчим часом не прийме кілька найважливіших реформ, очільниця Міністерства фінансів піде у відставку.

Наталія Яресько, яка очолює Міністерство фінансів України, не тримається за своє крісло, і якщо Верховна Рада не дослухається до її думки і на найближчих засіданнях не прийме кількох важливих фінансових реформ, вона піде зі своєї посади. Так заявила міністр фінансів України під час інтервю у Перу. Яресько додала, що вона не може бути зацікавлена у роботі, коли їй перешкоджають працювати.

При цьому Наталія Яресько зауважила, що приводом для перегляду власної діяльності для неї могла б стати відсутність підтримки від Президента держави та премєр-міністра, а також партій, які представляють їх у парламенті.

Як відомо, перебуваючи у Перу, Наталія Яресько зустрілася зі своїми колегами з Росії та Німеччини у рамках Щорічних зустрічей МВФ та Всесвітнього банку у Лімі. Під час зустрічі міністр розкрила деталі угоди з реструктуризації боргу з комітетом кредиторів України, разом з тим закликавши Росію до участі у ній.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео