Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З Нового року країна позбудеться додаткових зборів

З Нового року країна позбудеться додаткових зборів
187687 ПЕРЕГЛЯДІВ

З вуст Олени Макеєвої, котра наразі є заступницею міністра фінансів, прозвучала новина про те, що двісті шістдесят вісім українських парламентарів проголосували, щоб з першого січня нового року відмінити додатковий збір на товари, котрі ввозяться на територію України із закордону. Варто відмітити, що додатковий імпортний збір був введений на території країни з лютого цього року, однак сам закон був прийнятий ще в грудні минулого року з метою стабілізувати платіжний баланс держави, чого вимагала стаття дванадцята у Генеральній угоді з тарифів та торгівлі 1994 року.

Аби скасувати минулорічний законодавчий документ під номером 73-VIII, народні обранці проголосували за закон, який покликаний стимулювати зовнішньоекономічну діяльність. Тепер закон має підписати Президент Петро Порошенко, після чого він набере сили з першого січня.

Варто відмітити, що таким законом скасовується додатковий імпортний збір і на медикаменти та лікарські засоби. Та чи означає це, що в аптеках знизиться ціна на імпортні медикаменти та медичні вироби?

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео