Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фіскальна служба прозвітувала про свою роботу

214534 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усім, хто цікавиться фінансовим життям країни, економістам та фінансистам, буде цікаво ознайомитися з інформацією, котра нещодавно була оприлюднена Державною фіскальною службою. Ось до прикладу, у відомстві пишаються тим, що вдалося виконати поставлене Мінфіном завдання і зібрати податок на додану вартість з виготовлених в Україні товарів на сто один відсоток, що складає один мільярд триста мільйонів гривень. Або майже на сто шість відсотків ( два мільярди та п’ять мільйонів гривень) податки на дохід фізичних осіб.

Акцизний податок з виготовлених в Україні підакцизних товарів зібраний у розмірі двох мільярдів п’ятсот мільйонів гривень, що складає сто шість відсотків, а аналогічний податок на товари, які були ввезені на митну територію країни підакцизної продукції був зібраний на два мільйони менший.

Також у Державній фіскальній службі повідомили, що українці сплатили в минулому році п’ятсот вісімдесят сім мільярдів один мільйон податків у державну казну, що складає на тридцять вісім відсотків більше, ніж було зібрано податків в попередньому, 2014 році.

Платникам податків у минулому році було відшкодовано понад шістдесят вісім мільярдів гривень на податок на додану вартість, а також варто відмітити, що сто вісімдесят п’ять мільярдів сімсот мільйонів гривень надійшло від єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео