Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Курс долара знову рухається вниз

134230 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фінансові аналітики прогнозують зниження курсу долара, який незадовго до цього підскочив вгору. Крім цього, за словами експертів, попереду українців чекають незначні валютні коливання.

1 лютого курс долара в Україні несуттєво опустився: якщо порівнювати з минулими торгами, цей показник став нижчим на 10 копійок при купівлі і на 5 копійок при продажу валют.

Станом на 11 годину 1 лютого долар США дорівнює 25,45-25,65 гривень. При цьому у п’ятницю ринок закрився на позначках 25,55-25,7 гривень за 1 долар. На чорному ринку ціни коливалися від 26,55 до 26,7 гривень/долар.

Як прогнозують фінансові експерти, завдяки незадоволеному попиту на іноземну валюту та недостатній обсяг торгів створюються передумови незначних ситуативних коливань курсу. Спеціалісти стверджують, що найближчим часом долар може стрибати по обидва боки від показника в 25 гривень. За словами експертів, сприяти кардинальній зміні такій ситуації може тільки постійний вихід Нацбанку на ринок валютними аукціонами, що може привести до вирівнювання попиту і пропозиції, у такому випадку на ситуацію не впливатиме спекулятивна складова.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео