Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ощадбанк має оптимістичні прогнози

53824 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Ощадбанку заявили про прогнози щодо закінчення 2016 року — за очікуваннями, що склалися за результатами січня і лютого, державний банк завершить рік з прибутком. Про це повідомив голова Ощадбанку Андрій Пишний.

В Ощадбанку повідомили про високі результати, яких державний банк досяг протягом перших двох місяців поточного року. За словами голови банку Андрія Пишного, протягом січня-лютого Ощадбанк мав прибуток у 78,5 мільйона гривень. За очікуваннями експертів, за умови відсутності суттєвої девальвації та погіршення економічних показників, поточний рік Ощадбанк закінчить з прибутком. Однак, за словами Пишного, завжди є вірогідність погіршення економічної ситуації, що може негативно вплинути на діяльність банку.

Як повідомили у головному державному банку України, минулого разу Ощадбанк сплачував дивіденди до державної казни у 2013 році.

Нещодавно Наталія Яресько, голова Міністерства фінансів України, повідомила про продаж не менше ніж 20 відсотків акцій Ощадбанку, який має відбутися до середини 2018 року. Ця процедура має бути проведена у рамках глобального реформування державної банківської системи, яке передбачає суттєве переформатування діяльності державних банків.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео