Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Економічні показники компанії «Lenovo» продовжують зростати

Економічні показники компанії «Lenovo» продовжують зростати
27250 ПЕРЕГЛЯДІВ

Більше 170-ти мільйонів американських доларів – саме стільки склав чистий прибуток одного з найпереконливіших лідерів світового ринку оргтехніки – китайської компанії «Lenovo» - лише за перший квартал поточного фінансового року. Вищезазначені показники для підприємства стали неймовірно приємним сюрпризом, оскільки, порівнюючи їх з аналогічним періодом минулого року, аналітики «Lenovo» констатували серйозне збільшення прибуткової частини компанії – а саме на 64%.

Цікаво, що, незважаючи на зростання економічних показників, виручка компанії за зазначений вище період часу у цьому році впала до десяти мільярдів доларів, хоча фінансисти передрікали «Lenovo» падіння виручки до 9,6 мільярдів.

Зашкалюють й економічні показники корейського гіганта «Samsung». Вартість акцій компанії вже стала рекордною за всі роки її існування на світових ринках, збільшившись на майже 5%, через що капіталізація «Samsung» на сьогоднішній день складає неймовірні 210 мільярдів доларів. Це, хоч і вище за ринкову вартість японської компанії «Sony», більш ніж у два рази відстає від американського конгломерату «Apple», котрий наразі коштує більше 560-ти мільярдів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео