Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Швейцарські банки – більше не найнадійніші у світі

Швейцарські банки – більше не найнадійніші у світі
135556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через гучний фінансовий скандал у Сінгапурі своє існування припинив черговий філіал вже другого швейцарського банку, причетного до масштабних валютних махінацій – «Falcon». Причому, замішаний у цьому, окрім фінансової установи, ще й Малайзійський державний фонд «1MDB».

 

Розпочали низку економічних злочинів співробітники приватного швейцарського банку «BSI», котрих було звинувачено у підробці документів та прихованні інформації стосовно підозрілих фінансових операцій. «1MDB» також фігурував у цій справі, проте, свою діяльність не припинив у той час, як діяльність «BSI» у Малайзії опинилася під суворою забороною.

Схожа ситуація склалася і з вищезазначеним «Falcon», через що фінансова влада Сінгапуру була змушена позбавити ліцензії на професійну діяльність і цю кредитну установу. Крім того, вище керівництво банку звинувачується у неетичній поведінці, а на ще двох місцевих «швейцарців» - «UBS» та «DBS» - Сінгапур наклав серйозні фінансові санкції через їхні махінації зі вже знайомим фондом «1MDB». Важливо додати, що сума економічного злочину цих банків на території Малайзії, за попередніми підрахунками, дорівнює 700 мільйонам американських доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео