Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

“Теплі кредити” повертаються

“Теплі кредити” повертаються
108474 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кабінет Міністрів поновлює дію програми "теплі кредити", дія якої передбачає видачу кредитів на обладнання індивідуального житла громадян енергозберігаючими матеріалами опалювальними котлами.

 

У Кабміні повідомили про відновлення програми "теплі кредити", що була тимчасово призупинена. Ця програма передбачає використання пільгових позик, які держава надає громадянам на придбання опалювальних котлів та енергозберігаючих матеріалів. Використання "теплих кредитів" дає можливість отримати часткову компенсацію витрачених коштів, причому відсоток відшкодування доходить до 35 відсотків від загальної вартості. Загалом сума, що підлягає поверненню громадянам, може складати не більше 14 тисяч гривень.

Як офіційно повідомляють, отримати "теплий кредит" традиційно можна в Ощадбанку та Укргазбанку. За допомогою таких кредитів громадяни можуть здійснити енергомодернізацію своєї житлової площі, у тому числі змінити вікна на більшенергоефективні, утеплити фасад будинку, а також встановити економний негазовий котел опалення.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео