Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська інфраструктура планує поповнитися платними автобанами

Українська інфраструктура планує поповнитися платними автобанами
217009 ПЕРЕГЛЯДІВ

У той час як, згідно європейським рейтингам, дороги сьогоднішньої України знаходяться у десятці найгірших у світі, Міністерство інфраструктури нашої держави знайшло незвичайний спосіб їх суттєво покращити. І криється він у будівництві перших платних українських автобанів, котрі стануть альтернативою вже існуючим. Причому, сама держава на створення новеньких доріг не планує витрачати жодної копійки.

 

За словами Володимира Омеляна – очільника вищезазначеного Міністерства – перші концесійні дороги мають з'явитися в Україні вже протягом двох наступних років. Вкладати ж гроші у їх будівництво зголосилася низка іноземних приватних інвесторів – як з боку Європи, так і з боку Китаю, котрі мають намір заходити на український ринок саме з цією достатньою привабливою для вітчизняної інфраструктури пропозицією.

Важливо додати, що цьогоріч перші новини стосовно будівництва платного автобану вже встигли неприємно сколихнути українське суспільство, зокрема, автомобілістів та любителів мандрувати, оскільки на той час мова йшла про реорганізацію траси Київ-Одеса, згідно якій проїзд нею мав би коштувати біля тисячі гривень з одного авто.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео