Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Інформація про столичні будівництва стане прозорою

Інформація про столичні будівництва стане прозорою
53153 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київська міська адміністрація пообіцяла зробити інформацію про будівництва у столиці більш доступною

Київська міська адміністрація пообіцяла зробити інформацію про будівництва у столиці більш доступною. Павло Рябікін, заступник голови КМДА, офіційно повідомив про це рішення.
Інформація про оновлення на сайті містобудівного кадастру столиці з’явилася днями. За цими даними, у спеціальному розділі сайту кожен може ознайомитися з інформацією, на які ділянки видали містобудівні умови і чи є обмеження. Це корисно тим, що будь-який житель міста може перевірити, чи є дозвіл на конкретний будівельний майданчик і чи є щодо будівництва якісь обмеження. У випадку, якщо дозволу немає, громадянин зможе повідомити у відповідний орган.
У КМДА розповідають, що цей розділ постійно доповнюватиметься і розширюватиметься задля зручності громадян і покращення громадського контролю за будівництвом, яке у столиці вже майже вийшло за межі дозволеного. Рябікін додав також, що зараз триває робота над розробкою інтернет-ресурсу, який має об’єднати всю наявну інформацію про будівництво та існуючих у столиці забудовників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео