Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Які зміни очікують на порядок приватизації?

Які зміни очікують на порядок приватизації?
212504 ПЕРЕГЛЯДІВ

Верховна Рада найближчим часом може змінити закон про приватизацію.

Верховна Рада найближчим часом може змінити закон про приватизацію. Законопроект, що передбачає скорочення кількості об’єктів права державної власності, які не підлягають приватизації, запропонували депутатам на розгляд.
Спеціалісти з Комітету з питань економічної політики подали до Верховної Ради законопроект, що передбачає перегляд і скорочення кількості об’єктів, які закон забороняє піддавати приватизації.
Цей законопроект розглядає можливість затвердження трьох списків об’єктів держвласності, які не можна приватизувати, тоді як зараз діють два таких переліки.
Документ, який має розглянути Парламент, також передбачає внесення певних змін до закону, що регулює виробництво та обіг спиртних напоїв та тютюнових виробів. Якщо цей закон буде прийнятий у тому вигляді, у якому він запропонований його авторами, виробництво етилового спирту буде виведене за межі державної монополії.
Ще одна реформа, яку пропонує зазначений законопроект – запровадження тимчасового захисту від процедури банкрутства підприємств, що будуть виключені з додатків до закону стосовно обмеження приватизації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео