Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нацбанк шукає спеціалістів

Нацбанк шукає спеціалістів
212620 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час Ярмарку вакансій, яка відбулася у столиці України 16 травня, стало відомо, що Національний банк відкрив більше 100 вакансій.

Під час Ярмарку вакансій, яка відбулася у столиці України 16 травня, стало відомо, що Національний банк відкрив більше 100 вакансій. Про потребу у нових кваліфікованих кадрах повідомили і на офіційному сайті НБУ.

Представники департаменту персоналу Нацбанку заявили про вимоги до потенційних співробітників найвищої фінансової структури України, а також про переваги роботи в НБУ. Зокрема, всі кандидати повинні мати вищу фінансову, економічну або технічну освіту і подати декларацію про власні доходи за минулий рік. Обов’язковою вимогою до потенційних співробітників НБУ є знання англійської мови.

У департаменті персоналу Нацбанку розповіли, що головною перевагою роботи у цій структурі є можливість безпосередньо впливати на побудову та реформування економіки України, визначати головні тенденції розвитку фінансового сектора української економіки.

Як повідомляють, на Ярмарку вакансій цього року вперше з’явився стенд Національного банку. Наразі відкритими є понад 100 вакансій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео