Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Світовий банк поставив завдання побороти українську корупцію

239928 ПЕРЕГЛЯДІВ

Світовий банк закликав українську владу почати застосовувати антикорупційне законодавство. Таку пропозицію висловив директор цієї організації у справах України, Молдови та Білорусі Чімяо Фан.

Представник Світового банку Чімяо Фан вважає, що українська влада має сприяти застосуванню існуючого антикорупційного законодавства у практичній площині. Під час інтерв’ю, яке дав директор Світового банку, він зазначив, що для розвитку бізнес-середовища України зараз надважливо зосередитися на захисті прав власності, оскільки ця сфера не повністю перебуває під урядовим контролем.

Крім того, за словами Чімяо Фана, Світовий банк схвально ставиться до заходів зі зменшення кількості регуляторних норм, дозволів та перевірок, які ускладнювали існування бізнесу. Як стверджує представник Світового банку, аналіз законодавчої бази дає привід говорити про чималий прогрес у цій сфері.

Що стосується подолання української корупції, в МВФ також роблять позитивні прогнози та говорять про поступове одужання української економіки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео