Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська економіка прямує в напрямку зростання

106844 ПЕРЕГЛЯДІВ

Економічні експерти прогнозують економіці України поступове зростання. За попередніми версіями, поліпшення економічної ситуації у країні почнеться вже у 2016 році. На думку аналітиків, зростання буде на рівні 2%.

Одне з міжнародних рейтингових агентств склало прогноз відносно динаміки української економіки. За словами експертів організації, економічне становище держави стане кращим на 2 відсотки.

Позитивні прогнози стосовно помірного зростання української економіки підтримують також головні кредитори країни — Світовий банк і Міжнародний валютний фонд.

Як неодноразово зазначали у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі, перші ознаки оживлення та зміцнення української економіки будуть помітні вже в останньому кварталі 2015 року. Як стверджують спеціалісти, зараз уряд робить перші вдалі спроби стабілізації економіки.

Міжнародні та вітчизняні експерти впевнені, що темп падіння ВВП почне знижуватися вже наприкінці поточного року. При цьому, за прогнозами поступове поліпшення має початися в усіх галузях української економіки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео