Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Яценюк поклав відповідальність за тарифи на місцеву владу

53551 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прем’єр-міністр України розповів, що мають робити представники місцевої влади для того, щоб громадяни менше платили за комунальні послуги. За словами очільника уряду, саме місцеві депутати повинні відповідати за утеплення будинків, забезпеченням їх енергоефективності, а також субсидіями.

Арсеній Яценюк висловив свою позицію стосовно обов’язків місцевої влади: саме місцеві депутати повинні відповідати за своєчасне проведення ремонтних робіт у житлових будинках, забезпечення енергоефективності житла, а також нарахування громадянам субсидій.

За словами прем’єр-міністра, з бюджету було виділено чимало коштів для того, щоб місцеві влади зробили все можливе для покращення умов життя українців. Так, голова українського уряду розповів, що за рішенням Кабінету міністрів з бюджету виділили 24,5 мільярда гривень на надання громадянам субсидій. Тому Арсеній Яценюк вважає прямим зобов’язанням місцевих депутатів дати можливість усім, хто цього потребує, отримати субсидії, аби всі без винятку українці могли сплатити за комунальні послуги.

Крім того, саме місцева влада, за словами Яценюка, має забезпечувати квартири громадян лічильниками, новини котлами опалення, а також утеплити будівлі лікарень та шкіл.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео