Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Заборгованість із виплат в Україні зменшується

107364 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заборгованість України перед громадянами поступово зменшується — на 1 січня цей показник зменшився на 6,5 відсотка і становив 1 мільярд 880 мільйонів гривень. Таку інформацію подала Державна служба статистики.

Як повідомляє Державна служба статистики, заборгованість перед громадянами в Україні зменшується. Зокрема, на 1 січня заборгованість склала 1 мільярд 880 мільйонів гривень, що на 6,5% менше, ніж восени 2015 року.

За інформацією, яку подає Держстатистика, на 1 січня поточного року найбільша заборгованість за зарплатами приходиться на працівників промислової сфери і складає 71,9%. 10,9 відсотка всієї заборгованості припадає на працівників транспортної, поштової, кур’єрської діяльності.

За регіонами, за даними статистики, найгірша ситуація з виплатами заробітної плати у Луганській області — там цей показник складає 27 відсотків, у Донецькій області — 19,2%, а у Харківській — 8,6 відсотка.

Що стосується заборгованостей перед робітниками економічно активних компаній, у грудні даний показник скоротився на 8,5 відсотків — на кінець 2015 року рівень боргів перед працівниками склав 1 мільярд 302 мільйона гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео