Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Демчишин дав поради інвесторам

187889 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр енергетики та вугільної промисловості закликав інвесторів енергетичної сфери вкладати кошти у атомну та гідроенергетику, які на даний момент є найбільш перспективними.

Володимир Демчишин, очільник Міністерства енергетики України закликав інвесторів, які спеціалізуються на відповідній галузі, вкладати кошти у дві найбільш перспективні, на його думку, галузі: атомна енергетика та гідроенергетика. Таку позицію висловив урядовець під час міжнародної тематичної конференції, яка відбулася 28 січня.

Говорячи на тему гідроенергетики, яка вважається альтернативним, однак є екологічно чистим і дешевим способом здобуття електроенергії, Володимир Демчишин зауважив, що ця галузь є досить перспективною у сучасній економіці і може мати велике майбутнє у розвитку на ринку.

Окремо міністр енергетики зауважив і щодо атомної енергетики, що має серйозні перспективи за умов інвестування у цю галузь. Зокрема, для подальшого розвитку галузі потрібне відкриття повітряних ліній окремих атомних електростанцій України, у тому числі, Хмельницької та Запорізької.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео