Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Які українські дороги дочекаються ремонту?

161325 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, проводячи робочу зустріч в Івано-Франківську, відзвітував щодо ремонтних робіт, які проводитимуться на українських дорогах до кінця року.

Андрій Пивоварський, який очолює Міністерство інфраструктури України, під час робочої зустрічі в Івано-Франківську розповів, які ремонтні роботи заплановані відомством на 2016 рік.

Так, за словами міністра, у поточному році обов’язково оновлять дорогу з Івано-Франківська до Чернівців, а також трасу Івано-Франківськ — Рахів. На ремонт дороги Івано-Франківськ — Чернівці, яка наразі є пріоритетною, вже виділено 350 мільйонів бюджетних коштів. Другу за рівнем пріоритетності дорогу Івано-Франківськ — Рахів ремонтуватимуть за рахунок міжнародних організацій.

Загалом, за словами Пивоварського, тільки на ремонт доріг на Львівщині виділять більше мільярда гривень, велика частина яких має піти на ремонт доріг, що сполучають Львів та Червоноград і Луцьк.

Близько 360 мільйонів гривень буде виділено протягом року на покращення доріг Чернівецької області. А на Волині особливу увагу приділять трасі Луцьк-Ковель.

Вже з 1 квітня розпочнуться роботи з ремонту визначених об’єктів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео