Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Держінспекції з контролю за цінами в Україні більше не існує

Держінспекції з контролю за цінами в Україні більше не існує
81166 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні ліквідували Державну інспекцію, що спеціалізувалася на контролюванні цін. Таку новину повідомили у прес-центрі Служби з питань безпеки продуктів харчування. Тепер цю функцію візьме на себе інша державна структура.

Представники Державної служби, що займається питаннями безпеки харчових продуктів, офіційно повідомили про завершення процесу ліквідації Державної інспекції, яка відповідала за контролювання цін в Україні.

Як відомо, останню крапку в існуванні цієї структури поставило внесення запису щодо її ліквідації до Єдиного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців, що означає, що Держслужба з питань безпеки харчових продуктів припинила своє існування як юридична особа.

Відтепер функції, що раніше покладалися на ліквідовану організацію, тобто моніторинг цін на всі групи товарів продовольчого і непродовольчого призначчення, перейдуть до Державної служби статистики і Державної споживчої інспекції.

Ліквідація цієї служби продовжила сучасну тенденцію позбавлення економіки України від зайвих державних структур заради зменшення витрат. Зокрема, у травні 2016 року було закрито Державну пенітенціарну службу України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео