Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Державний фонд регіонального розвитку профінансує 38 інвестиційних проектів на Донеччині

Державний фонд регіонального розвитку профінансує 38 інвестиційних проектів на Донеччині
27247 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майже 240 мільйонів гривень – у таку вражаючу суму Державному фонду регіонального розвитку обійдеться фінансування 38-ми великих інвестиційних об'єктів, котрі базуватимуться на території Донецької області. Цікаво, що минулого року кількість зазначених вище об'єктів значно перевищувала цьогорічну кількість і дорівнювали 70-ти.

За словами Геннадія Зубка – міністра регіонального розвитку - у 2016-му році Державний фонд запланував профінансувати чотири проекти у сфері охорони здоров'я та соціального захисту, п'ять - у галузі водопостачання, шість – у системи газо-, тепло- та енергопостачання, сім – в освіті і цілих дванадцять – у галузі дорожньо-транспортної інфраструктури. Проте, які з переліку стануть першочерговими проектами, поки що невідомо, оскільки вереснева процедура закупівель завершена лише наполовину.

З точки зору посадовця, розпорядники бюджетних коштів мають вести себе більш активно та направити усі свої зусилля на ефективне використання цих грошей. До того ж, від розпорядників залежить вчасне введення в експлуатацію важливих для Донбасу інфраструктурних об'єктів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео