Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рівень безробіття в Україні зростає

Рівень безробіття в Україні зростає
27564 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом лютого-2017 рівень безробіття в Україні збільшився, про що стверджують дані статистики. За офіційною інформацією, протягом минулого місяця безробітних у країні стало більше на 2,3 відсотка.

Державна служба статистики дослідила динаміку рівня безробіття в Україні і зробила невтішний висновок: порівняно з січнем кількість громадян, які зареєстровані у Державній службі зайнятості, зросла на 2,3 відсотка. Таким чином, за місяць громадян, які офіційно не працюють, стало більше на 10,3 тисячі осіб і на 1 лютого цей показник склав 429 тисяч осіб. Якщо ж порівнювати дані січня-2017 і грудня попереднього року, вони також збільшилися.

За інформацією служби зайнятості, з 439 тисяч громадян, які мають статус безробітних, державну допомогу отримують майже 365 тисяч осіб.

Як повідомляють у спеціалізованих службах, офіційні дані не відображають достеменно існуючу у державі ситуацію, оскільки не всі безробітні громадяни зареєстровані у службі зайнятості, разом з цим частина з тих, хто стоїть на обліку, має неофіційне місце роботи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео