Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: У Євросоюзі готові виділити Україні 1,8 млрд євро кредитів

26594 ПЕРЕГЛЯДІВ

На засіданні міністрів фінансів Європейського союзу обговорювалась можливість надання українській економіці макроекономічної допомоги. 


На засіданні міністрів фінансів Європейського союзу обговорювалась можливість надання українській економіці макроекономічної допомоги. Про це повідомив керівник Міністерства фінансів Латвії Яніс Реірс. За його словами обговорювалась можливість надання кредиту у розмірі 1,8 мільярда євро, але поки остаточного рішення щодо цього питання ще не прийнято.
При цьому він повідомив, що на засіданні було досягнуто принципової згоди щодо надання грошей і залишилось лише офіційно скріпити дані домовленості. Як він повідомив, на його переконання, надання допомоги Україні означає забезпечення безпеки усій Європі. Окрім цього він повідомив, що Європа солідарна з українським народом і надання такої допомоги має стати яскравим підтвердженням цього. «Європейська солідарність з українським народом є фактом, який відображається у наданні економічної допомоги Україні»,- заявив він.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео