Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко пропонує збудувати новий завод із виготовлення боєприпасів

Петро Порошенко пропонує збудувати новий завод із виготовлення боєприпасів
27548 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України висловив пропозицію щодо будівництва нового заводу боєприпасів. . Відповідна інформація оприлюднена в офіційному інтернет-представництві Голови держави та на його сторінці у Facebook.

Петро Порошенко розповів про плани щодо фінансування оборонного сектору на засіданні Ради національної безпеки і оборони. За його словами, на це будуть виділені кошти від перевиконання Державного бюджету. Зокрема, понад мільярд гривень держава спрямує на впровадження
технологій за стандартами НАТО і налагодження виробництва боєприпасів із вітчизняної сировини. Ще понад півтора мільярди гривень вирішено виділити на закупівлю озброєння та виробництво військової техніки і бронетехніки, включно з танками «Оплот» і новітніми ракетами.
Серед іншого, державним завданням на сьогодні Президент визначив посилення системи безпілотних літальних апаратів, фінансування антиснайперських комплексів та систем радіоелектронної боротьби.
Президент переконаний, що відповідні дії допоможуть протидіяти російській агресії та значно підвищать ефективність роботи підрозділів на лінії розмежування.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео