Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Банк "Надра" примусять віддати 228 мільйонів

Банк "Надра" примусять віддати 228 мільйонів
26661 ПЕРЕГЛЯДІВ

Банк «Надра», визнаний неплатоспроможним, за рішенням суду, має віддати до Державної іпотечної установи 228 мільйонів гривень


Банк «Надра», визнаний неплатоспроможним, за рішенням суду, має віддати до Державної іпотечної установи 228 мільйонів гривень.
Рішення про стягнення зі збанкрутілого банку «Надра» 228 мільйонів гривень на користь Державної іпотечної установи прийняв Вищий господарський суд.
Ще 1 серпня київська прокуратура в інтересах ДІУ подала позов до Господарського суду з метою стягти з банку «Надра» відсотки, які встановлені кредитним договором. Тоді рішення оскаржили представники банку. А вже у лютому 2015 року банк був офіційно визнаний банкрутом, залишивши виплати вкладникам загалом на 3,6 мільярдів гривень.
«Надра» та «Дельта-банк» - найбільші з усіх банків, які за останній час були оголошені неплатоспроможними. Вкладникам обіцяють виплату всіх коштів вже найближчими місяцями.
Державна іпотечна установа є організацією, що відповідає за рефінансування іпотечних кредитів українських банків, ці дії можливі за рахунок коштів, отриманих в результаті розміщення облігацій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео