Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рефінансування «Приватбанку» продовжується

Рефінансування «Приватбанку» продовжується
238656 ПЕРЕГЛЯДІВ

Національний банк України продовжує рефінансування. Цього разу український банківський регулятор виділив стабілізаційний кредит для банку «Приватбанк»


Національний банк України продовжує рефінансування. Цього разу український банківський регулятор виділив стабілізаційний кредит для банку «Приватбанк». Загальна сума кредиту склала 1,215 мільярда гривень. Варто зазначити, що це вже не перший стабілізаційний транш для «Приватбанку». У січні цього року йому вже було виділено 2,38 мільярди гривень.
"Національний банк з метою забезпечення своєчасного виконання ПАТ КБ "Приватбанк" своїх зобов’язань перед вкладниками - фізичними особами прийняв рішення (постанова правління НБУ № 176/БТ від 12 березня 2015 року) про підтримку його ліквідності та надання чергової суми стабілізаційного кредиту (1,215 млрд гривень) терміном на два роки», - саме такими словами регулятор пояснили виділення коштів.
Також однією з умов фінансування стало те, що гроші від НБУ повинні бути використані лише для виконання своїх обов’язків перед фізичними особами.
Та чому вже вдруге за рік виділяється саме така сума на рефінансування? У прес-службі регулятора повідомили, що цим питанням займалась міжнародна аудиторська компанія, чиї дії повністю відповідають умовам, установленим нормативно-правовими актами Національного банку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео