Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Як низько впаде ціна на бензин?

Як низько впаде ціна на бензин?
212198 ПЕРЕГЛЯДІВ

Березень відзначився незначним падінням ціни на бензин. У середньому ціна знизилася на 5,6 гривень за літр пального


Березень відзначився незначним падінням ціни на бензин. У середньому ціна знизилася на 5,6 гривень за літр пального. Експерти порівнюють цю тенденцію зі зниженням курсу долара на міжнародному банку.
Аналітики роблять прогнози, згідно з якими, у випадку, якщо курс долара знизиться до 21,5-21,7 гривень, бензин марки 95 і ДТ-Євро може опуститися нижче так званої психологічної точки у 20 гривень.
Бензин різних марок відзначається різними тенденціями. Так, окремі компанії (Лукойл, Роснефль та інші) знизили ціну на пальне, деякі, у тому числі найбільш крупні WOG, OKKO поки залишили свою продукцію на тому ж рівні. Тож у середньому по Україні літр бензину на середину місяця коштує 21,45 гривень за літр.
Спеціалісти зазначають, що ціни на пальне дуже прив’язані до курсу долара, тож із укріпленням гривні у міжнародному банку вартість бензину знизиться. Поки бензин має ще дуже високу ціну, однак спеціалісти впевнені, що у випадку, коли гривня стане більш стабільною, вартість бензину значно знизиться і не перевищуватиме 20 гривень за літр.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео