Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ахметов хоче повернути свій банк у зону АТО?

Ахметов хоче повернути свій банк у зону АТО?
79659 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Верховній Раді зареєстрували законопроект, що передбачає поновлення роботи банків на окупованих територіях. У зв’язку з тим, що авторство документа належить депутатові, близькому до Ріната Ахметова, експерти розуміють це бажання мільярдера повернути до регіону банк ПУМБ


У Верховній Раді зареєстрували законопроект, що передбачає поновлення роботи банків на окупованих територіях. У зв’язку з тим, що авторство документа належить депутатові, близькому до Ріната Ахметова, експерти розуміють це бажання мільярдера повернути до регіону банк ПУМБ.
18 березня депутат, який є наближеною до Ріната Ахметова особою, зареєстрував законопроект, який у разі ухвалення передбачає поновлення на окупованих бойовиками територіях роботи фінансових установ, банків із повним проведенням усіх платежів, а також проведення виплат та приймання коштів небанківськими установами. За цим законопроектом має почати працювати і національний оператор поштового зв’язку, який припинив роботу у непідконтрольній українській владі частині Донеччини і Луганщини.
Оскільки автор законопроекту Юрій Воропаєв тривалий час працював на Ріната Ахметова, експерти вважають, що створення цього документу є намаганням донецького бізнесмена поновити роботу свого банку ПУМБ у зоні АТО.
Як відомо, Президент у листопаді підписав рішення РНБО, що передбачає припинення обслуговування українськими банками рахунків населення, а також підприємств різних форма власності, і закриття всіх фінансових установ регіону.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео