Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Субсидії нараховуватимуться зовсім по-іншому

Субсидії нараховуватимуться зовсім по-іншому
79651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Реформа системи субсидій в Україні передбачає суттєву зміну принципів нарахування пільг. Зокрема, головним критерієм при нарахуванні субсидій будуть реальні доходи людини, а не нараховані суми


Реформа системи субсидій в Україні передбачає суттєву зміну принципів нарахування пільг. Зокрема, головним критерієм при нарахуванні субсидій будуть реальні доходи людини, а не нараховані суми.
Павло Розенко, міністр соцполітики України, зауважив, що аби отримати субсидію, громадянам доведеться набратися терпіння, що пов’язані зі зміною системи нарахування цих пільг. Відтепер при призначенні субсидії враховуватимуть чисті доходи людей, а не нараховані суми. Це буде більш справедливо, оскільки велика частина працюючих українців після сплати податків отримує на руки значно меншу суму, ніж нараховано офіційно.
З такими перерахунками доходів пов’язані певні труднощі, оскільки є необхідність аналізувати всі доходи і встановлювати точну суму щодо кожної заробітної плати. При цьому Розенко зауважив, що незважаючи на незручності таке нововведення є важливим кроком до нарахування субсидії на реальні доходи, а не на їх офіційну версію.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео