Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна отримає ще один кредит від Євросоюзу

Україна отримає ще один кредит від Євросоюзу
212226 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європарламент ухвалив рішення про виділення Україні чергового кредиту, який складатиме 800 мільйонів євро. Для того щоб це рішення набуло чинності, воно має пройти узгодження у Раді Європейського союзу


Європарламент ухвалив рішення про виділення Україні чергового кредиту, який складатиме мільярд 800 мільйонів євро. Для того щоб це рішення набуло чинності, воно має пройти узгодження у Раді Європейського союзу.
Під час голосування у Європарламенті стосовно надання Україні ще одного макрокредиту більшість євродепутатів висловилися схвально: за це рішення проголосували 492 особи, проти – лише 107, 13 депутатів утрималися. Якщо рішення відносно макроекономічної допомоги буде ухвалене на останньому етапі – в Раді Євросоюзу, скоро Україна зможе отримати цей кредит.
Стосовно цілей, на які Україна має витратити отриманий у майбутньому кредит, європарламентарі дали певні поради. Євроексперти визначили найбільш слабкі місця української економіки, які найперше потребують вирішення. Зокрема, це енергетичний ринок, бізнес, фінансове управління та політика.
Завдяки попереднім двом програмам Європейського Союзу, Україні вже надали допомогу, що складає мільярд 360 мільйонів. У квітні до бюджету держави надійде ще 250 мільйонів євро.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео