Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

OTP Bank не піде з України

OTP Bank не піде з України
53202 ПЕРЕГЛЯДІВ

OTP Bank поки не згорне діяльність свого дочірнього підрозділу в Україні. Про це заявило керівництво установи.


OTP Bank поки не згорне діяльність свого дочірнього підрозділу в Україні. Про це заявило керівництво установи. Раніше прозвучала інформація стосовно припинення діяльності банку на території України у зв’язку з великими збитками та важку економічну ситуацію у державі.
Один з найбільших європейський банків OTP Bank, незважаючи на збитки, від яких потерпає фінансова структура, все ж залишиться в Україні. Дочірнє підприємство OTP Bank в Україні раніше планували закрити через значні втрати, які компанія пережила у минулому році.
Шандор Чані, генеральний директор угорського OTP Bank, зауважив, що підприємство залишиться в Україні, оскільки наразі важливішою стратегією існування на українському ринку для банку є стабільність, і вона переважає над необхідністю фінансового зростання.
Керівництво банку прогнозує поступове зменшення збитків OTP Bank на території України і планує провести докапіталізацію свого дочірнього відділення в Україні. Зокрема, капітал українського відділення OTP Bank був збільшений на 1,2 мільярди гривень.
У зв’язку з економічною ситуацією велика частина дочірніх підрозділів європейських банків заявила про свій вихід з українського ринку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео