Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Економія енергоресурсів для українців - в пріоритеті

Економія енергоресурсів для українців - в пріоритеті
132820 ПЕРЕГЛЯДІВ

У зимовому сезоні 2014-2015 років Україна використовувала енергоносії досить економно. Міністерство регіонального розвитку повідомляє, що економія в порівнянні з минулим роком склала 21%.


У зимовому сезоні 2014-2015 років Україна використовувала енергоносії досить економно. Про це доповідає Міністерство регіонального розвитку. Загалом економія в порівнянні з минулим роком склала 21%.
Заступник міністра регіонального розвитку Володимир Кістіон розповів, що споживання енергоресурсів у кінці 2014-початку 2015 років вдалося зменшити на 21 відсоток. Враховуючи ці показники, Кістіон зробив висновок, що завдання уряду із збереження та економії енергоресурсів майже повністю виконується.
Необхідність економити, на якій акцентує Кабінет міністрів, продиктована необхідністю зниження залежності від іноземних енергоресурсів і стабілізації цін на комунальні послуги та енергоносії.
Кістон зазначив, що у серпні уряд поставив завдання зменшити споживання енергоресурсів на 30 відсотків. З них вдалося зекономити 21%, що вже є хорошим результатом.
Зменшенням споживання енергії Україна зобов’язана і спеціальній програмі підтримки Світового банку, що передбачала модернізацію значної частини об’єктів водопостачання та інші важливі зміни в інфраструктурі, завдяки чому можлива економія у сфері енергетики.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео