Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фінансування "Нафтогазу" суттєво скоротили

Фінансування "Нафтогазу" суттєво скоротили
132804 ПЕРЕГЛЯДІВ

Фінансування компанії «Нафтогаз» у 2015 році скоротилося у 6 разів у порівнянні з минулим роком. Про це повідомила міністр фінансів України Наталія Яресько. 


Фінансування компанії «Нафтогаз» у 2015 році скоротилося у 6 разів у порівнянні з минулим роком. Про це повідомила міністр фінансів України Наталія Яресько. Замість субсидування енергетичного сектора уряд переходить до більш суттєвого фінансування тих, хто потребує цього більше.
Наталія Яресько на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила про те, що у 2015 році уряд поставив нові завдання стосовно проведення субсидування. Зокрема, виділення державних коштів на енергетичний сектор буде знижено для того, щоб держава отримала змогу краще фінансувати інші сфери. За словами Яресько, Кабінет міністрів зменшив фінансування «Нафтогазу» з 10 мільярдів доларів у 2014 році до 1,5 мільярда у поточному.
Як уже повідомляли, за реформування енергетичної сфери України, зокрема компанії «Нафтогаз», візьметься фонд Джорджа Сороса, згідно плану якого енергетика України має бути реформована у 5 етапів. Повністю закінчитися реформація енергетичної сфери має до 12 червня. Загалом Джордж Сорос висловив готовність інвестувати в економіку України 1 мільярд доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео