Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Нафтогаз" позбавить боржників палива

"Нафтогаз" позбавить боржників палива
132875 ПЕРЕГЛЯДІВ

У «Нафтогазі» України прийняли рішення про запровадження серйозних санкцій по відношенню до боржників.


У «Нафтогазі» України прийняли рішення про запровадження серйозних санкцій по відношенню до боржників. Підприємствам, які не сплачують за використаний газ, припинятимуть постачання блакитного палива.
Як повідомили у прес-службі компанії «Нафтогаз», підприємства, які мають заборгованість за газ, будуть відключені від постачання палива. Компанія уже розіслала боржникам попередження і дала завдання газорозподільним компаніям відключити певні підприємства від постачання.
Загалом на кінець квітня заборгованість підприємств, які виробляють електроенергію та теплову енергію, перед «Нафтогазом» складає 21,9 мільярда гривень. При цьому лише з початку 2015 року сума боргу збільшилася на 69 відсотків.
Як зазначають у компанії «Нафтогаз», найбільшим боржником на даний момент є «Київенерго», сума боргу складає 3,7 мільярдів гривень.
Боржники вже отримали вимогу сплатити за використане паливо. За словами представників прес-служби компанії, для того щоб не виникало таких заборгованостей, зараз «Нафтогаз» усім підприємствам продає блакитне паливо лише на умовах передплати.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео