Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністру фінансів допомагатиме американець

Міністру фінансів допомагатиме американець
106315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Економічний експерт зі Сполучених Штатів став радником голови Міністерства фінансів України.


Український міністр фінансів Наталія Яресько тепер матиме американського радника. На цю посаду призначили видатного економіста та експерта з податкових реформ Роберта Конрада.
Економічний експерт зі Сполучених Штатів став радником голови Міністерства фінансів України. Про це повідомили у прес-службі відповідного відомства. Сама Наталія Яресько висловила своє задоволення тим фактом, що визнаний у світі фахівець з економіки та податкових реформ працюватиме у її команді. Міністр сподівається, що завдяки величезному досвіду Конрада Україна наблизиться до економічного поліпшення, крім того, знання та практичні навички американського експерта мають посприяти здійсненню важливих інституційних реформ.
Роберт Конрад має значний досвід економічного консультування у різних країнах – протягом останніх 30 років експерт працював у 40 державах світу.
В Україні Конрад вперше побував у 1992 році. Тоді він обіймав посаду директора програми консультування у Казначействі США у Центральній та Східній Європі. Протягом останніх років він час від часу надавав консультації українському уряду.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео