Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Експерти не прогнозують стрімкого падіння гривні

Експерти не прогнозують стрімкого падіння гривні
53215 ПЕРЕГЛЯДІВ

На думку фінансових експертів, українська валюта більше не буде реагувати стрімким падінням на будь-які зміни в економіці та політиці.


На думку фінансових експертів, українська валюта більше не буде реагувати стрімким падінням на будь-які зміни в економіці та політиці. Експерти вважають, що економіка України вже достатньо адаптувалася до будь-яких змін, тому вона не реагуватиме різкою зміною курсу.
Один з відомих українських економістів Ярослав Жалило не бачить у майбутньому причин для різкого падіння української національної валюти. Він зауважує, що у зв’язку з певною адаптацією гривні, яка відбулася останнім часом, їй тепер не загрожує стрімка девальвація у будь-яких обставинах.
Єдине, що, на думку експерта, може ускладнити становище гривні – погіршення ситуації на Донбасі. Однак навіть у цьому випадку, вважає Жалило, не буде різкої девальвації національної валюти, відбудеться лише незначне поетапне просідання економіки, яке не стане дуже помітним для держави, оскільки для різких змін в економіці України недостатньо коштів.
Експерт погоджується з іншими спеціалістами у думці, що найближчим часом курс гривні може навіть зміцнитися, якщо у державу прийдуть іноземні інвестиції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео