Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Банківська система на Донеччині працюватиме за умови миру

Банківська система на Донеччині працюватиме за умови миру
106487 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр фінансів України заявила, що поновлення роботи банківської системи на окупованих територіях Донеччини вимагає встановлення миру


Міністр фінансів України заявила, що поновлення роботи банківської системи на окупованих територіях Донеччини вимагає встановлення миру. Наталія Яресько назвала головною умовою відновлення банківської системи на Донбасі безпеку для людей та фінансів.
Під час інтерв’ю Наталія Яресько, яка очолює Міністерство фінансів України, розповіла, що відомство не може допустити повернення банківської системи на окуповані території, оскільки Служба безпеки України та податкова служба не контролюють ситуацію у регіоні. Тому для того щоб повернення банків на Донбас і Луганщину стало можливим, у цих областях потрібно налагодити мир.
Відповідаючи на питання, Наталія Яресько розповіла, що держава продовжує частково фінансувати непідконтрольні їй зони Донеччини, зокрема, громадянам, які зареєструвалися на вільній території України, у повному обсязі. Загалом пенсію від України зараз отримують 925 осіб, при цьому всього на території Донбасу проживає близько 1,2 мільйона пенсіонерів. За словами міністра, у бюджеті достатньо коштів, щоб виплачувати пенсії всім громадянам, які зареєструються і надалі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео