Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За «Укрбурштин» знову відповідальна держава?

160540 ПЕРЕГЛЯДІВ

Десять років державне підприємство «Укрбурштин», яке б зважаючи на різноманітні фактори, а особливо на кількість видобутого бурштину мало б бути найприбутковішим в країні, знаходилося на межі банкрутства. Більше того, цього річ британська компаніяThamesvest LTD усіма силами намагалася стати власником боргу підприємства.

Однак, у Міністерстві економічного розвитку та торгівлі з такою долею держпідприємства не були згодні і після нелегкої боротьби відомству таки вдалося повернути контроль над «Укрбурштином» і погасив борг перед кредиторами.

Також, як повідомив Костянтин Лісничий, який обіймає посаду директора ДАК «Українські поліметали» арбітражну управляючу Олену Левкович на посаді керівника «Укрбурштином» замінив Олег Щекін.

Однак, опоненти Костянтина Лісничого не лише спростовують озвучену ним інформацію, а й запевняють, що ніхто ніякого боргу не гасив, а співробітники правоохоронних органів тим часом перевіряють легітимність директор Українських поліметалів законність призначення його на керівну посаду.

Також варто відмітити, що сума боргу «Укрбурштину» складає чи складала понад сім мільйонів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео