Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпропетровські шахти оновлюватимуть німецькі спеціалісти

187439 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шахти Дніпропетровщини будуть модернізовані з урахуванням європейських вимог: у цьому українським промисловцям допомагатимуть спеціалісти з Німеччини. Експерти вже вивчають ситуацію, що склалася у цій сфері, і готують свої пропозиції.

Губернатор Дніпропетровщини Валентин Резніченко повідомив про модернізацію, на яку очікують шахти у регіоні. Спеціалісти з німецької Рурської області вже почали вивчати наявний стан вугільних шахт для того, щоб допомогти модернізувати їх у відповідності з європейськими вимогами до правил екології та безпеки праці гірників.

Нещодавно Валентин Резніченко мав переговори з Франк-Вальтер Штайнмаєром, міністром закордонних справ Німеччини, на тему співпраці у різних галузях економіки. Майже одразу Дніпропетровську область відвідали німецькі експерти з метою ознайомитися з особливостями економіки регіону. Експерти вже взяли аналіз води і грунту, відвідали кілька місцевих шахт та криворізьку компанію, що спеціалізується на ремонті вугледобувних підприємств.

Окремі пропозиції з покращення роботи підприємств німецькі експерти висловили одразу, решта зауважень буде готова вже за кілька тижнів. У планах — також залучення німецьких компаній до модернізації видобутку вугілля на Дніпропетровщині.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео