Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Харківська промисловість переживає не найкращі часи

160817 ПЕРЕГЛЯДІВ

За повідомленням головного управління статистики в Харківській області індекс промислової продукції склав 85,9 відсотки в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

У складній ситуації перебувають й колишні гіганти промисловості. Наприклад, без контракту із Таїландом може залишитися завод імені Малишева. Авіазавод мають намір приєднати до держпідприємства заводу «Антонова».

Знаменитий харківський тракторний завод перебуває під пильною увагою правоохоронців, котрі запідозрили адміністрацію підприємства в розтраті державних коштів. І хоча завод не стоїть на балансі, як держмайно, деякі патріотичні сили вимагають його негайної націоналізації. Адміністрація заводу заговорила про рейдерську атаку на підприємство з боку… держави.

Також на ХТЗ говорять, що завод збираються виставити на аукціон.

Та поки вирішується подальша доля тракторного підприємства, машинобудівний завод «ФЕД» звітує про збільшення об’єму експорту за кордон. Тепер свою продукцію «ФЕД» поставляє не на територію Російської Федерації, а в Індію, Китай, країни Євросоюзу та Сполучених Штатів Америки.

На заводі імені Шевченка оголосили про те, що запрошують на роботу персонал, котрий би допоміг підприємству виконати замовлення в воєнній галузі, а також впоратися із виготовленням системи керування для енергообєктів та комплектуючих для залізничних доріг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео