Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рівненська АЕС знову працює в повному режимі

107349 ПЕРЕГЛЯДІВ

Рівненська атомна електростанція поновила режим роботи, підключивши третій енергоблок, який 20 січня було відключено через спрацювання автоматичного захисту турбіни. Як повідомляють фахівці електростанції, зараз роботу повністю налагоджено.

На Рівненській атомній електростанції, що знаходиться у місті Кузнецовську, поновили роботу третього енергоблоку, який напередодні відключили. Причиною відключення енергоблоку стало спрацювання автоматичного захисту турбіни, яке у свою чергу сталося через різке зниження вакууму у конденсаторах турбіни. Такі обставини стали наслідками знеструмлення обладнання турбіни, яке сталося 20 січня.

Офіційні джерела Рівненської АЕС повідомили, що станом на 21 січня третій енергоблок електростанції працює у нормальному режимі. Ніяких зауважень до роботи енергоблоку з боку працівників підприємства немає.

Загалом електростанція у Кузнецовську має чотири енергоблоки — перший і другий енергоблоки мають потужність по 400 МВт, а третій і четвертий — по 1000 МВт. Рівненська електростанція є одним з основних джерел електричної енергії у своєму регіоні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео