Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні може зникнути соціальний хліб

В Україні може зникнути соціальний хліб
81133 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наявність соціального хліба в Україні опинилася під загрозою — Міністерство економічного розвитку вважає за потрібне скасувати виготовлення та продаж так званих соціальних товарів, вважаючи їх неефективними.

У Міністерстві економічного розвитку заявили про створення законопроекту, згідно з яким буде скасовано виробництво соціальних продуктів. Першим хочуть відмінити дешевий хліб, виробництво якого, за словами спеціалістів, є неефективним. Так, за інформацією чиновників, такі продукти є невигідними для виробників, тому на полицях магазинів досить важко знайти.

Оскільки виробництво соціальних продуктів зараз наявне лише у країнах, що розвиваються, представники Міністерства економічного розвитку заявили про поступову відмову від них або принаймні значне скорочення списку продуктів з цієї групи. Економічні експерти заявлять, що зараз виготовлення соціальних продуктів є лише піаром, що не приносить реальної користі малозабезпеченим громадянам.

Загалом, за офіційною інформацією, протягом перших місяців року у державі значно зменшилося виробництво хліба та хлібобулочних виробів, що може бути результатом зниження рівня життя населення.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео