Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні з’явився комітет, котрий займатиметься розвитком промисловості

В Україні з’явився комітет, котрий займатиметься розвитком промисловості
81493 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стимулювання економічного зростання шляхом розвитку різних промислових галузей та сприяння виробництва товарів з високою доданою вартістю – такий характер носитиме діяльність нового Національного комітету, скерованого на промислове відродження України. Створено відомство Кабінетом міністрів.

 

З точки зору прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, вищезазначений комітет має стати реальним механізмом, котрий діагностуватиме проблеми сучасної національної промисловості та розроблятиме реальні конкретні рішення для кінцевого отримання якісного українського продукту. Пан Гройсман підкреслив, що після створення комітету ситуація, котра склалася в українській промисловості, зміниться на краще.

Важливо додати, що, окрім стимулювання української економіки, відомство має на меті скоротити вражаючий розрив між інтелектуальним потенціалом та низькою доданою вартістю, котру на сьогоднішній день генерує Україна. Цікаво, що жодна держава світу не має настільки низьких показників у контексті зазначеного вище економічного розриву.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео