Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Ціни на нафту можуть зрости до 200 доларів

Новини України: Ціни на нафту можуть зрости до 200 доларів
132570 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як повідомив керівник Організації країн – експортерів нафти Абдалла аль-Бадрі ціни на нафту, швидше за все, досягли свого мінімуму і уже скоро можуть почати зростати.


Як повідомив керівник Організації країн – експортерів нафти Абдалла аль-Бадрі ціни на нафту, швидше за все, досягли свого мінімуму і уже скоро можуть почати зростати. «Теперішня ціна у 45-55 доларів є, скоріше, мінімальною, а це означає, що зовсім скоро ціни на нафту можуть почати зростати. За його словами останнім часом спостерігалось зменшення інвестицій у нафтову промисловість, а це у свою чергу може спричинити нестачу нафти у майбутньому і відповідно підняття цін на «чорне золото».
Він вважає, що цілком реальною є повторення ситуації 2008 року і ціна на нафту може зрости до 200 доларів за барель. На його переконання така ситуація може статися у найближчі 2-3 роки. З такою його думкою погоджуються і у американській нафтосервісній компанії Baker Hughes. Вони повідомили, що уже протягом сімох тижнів у Сполучених Штатах Америки скорочується кількість працюючих бурових вишок і їхня кількість стала найменшою починаючи з 2012 року. Окрім цього керівник ОПЕК анонсував можливу зміну політики організації, але на це потрібен час. За його словами члени організації планують зустрітись через пів року і на цій зустрічі можуть бути прийняті певні зміни, але це станеться лише в тому випадку, якщо ціни на нафту за цей час не зростуть. Варто також додати, що уже протягом декількох днів біржові ціни на «чорне золото» демонструють не велике зростання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео