Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Америка відправила у Тихий океан чергову авіаносну групу

Америка відправила у Тихий океан чергову авіаносну групу
218803 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цілих три авіаносця США направили у тихоокеанський регіон, аби максимально вплинути на КНДР. Таку інформацію повідомляють американські ЗМІ.

Пентагон надто стривожений ядерною та ракетною програмою Північної Кореї. Тож уперше в історії вони відправили відразу три ударних групи до регіону, яких очолює авіаносець «Німіц». За даними ЗМІ, це найбільший авіаносець із усіх світових кораблів військового призначення. Відтепер він діятиме разом із іншими, направленими Штатами, бойовими суднами – «Карл Вінсон» та «Рональдом Рейганом».
Ці дії викликані високим порогом небезпеки з боку КНДР, які активно продовжують розвивати ядерну програму та запускати випробовувальні балістичні ракети. Дональд Трамп раніше підкреслив, що зробить усе можливе, аби припинити подальші просування корейської вади у ядерних розробках до рівня нанесення удару по США. Експерти підтвердили, що Пхеньян має усі можливості досягти наміченої цілі уже до 2020 року.
Додамо, у середині весни Дональд Трамп зазначив, що американська влада раз і назавжди має намір вирішити так звану проблему з Північною Кореєю, або ж за підтримки Китаю, або ж самотужки. У свою чергу голова Китаю Сі Цзіньпін зазначив, що його країна бачить виключно мирне врегулювання цього питанню на Корейському півострові з використанням лише політичних засобів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео