Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Донбаські шахти неспроможні працювати без української підтримки

Донбаські шахти неспроможні працювати без української підтримки
26665 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шахти на Донбасі поступово починають зупиняти роботу. Головною причиною цього є дефіцит кріпильного лісу, джерел для добування якого у цьому регіоні досить мало


Шахти на Донбасі поступово починають зупиняти роботу. Головною причиною цього є дефіцит кріпильного лісу, джерел для добування якого у цьому регіоні досить мало. Таку інформацію у Фейсбуці повідомив Дмитро Тимчук.
Він розповів у соцмережі, що ряд донбаських шахт зупинили свою діяльність через брак кріпильного лісу. Більше того, за словами очевидців, на Сході держави відбувається справжнє полювання за кріпильним лісом, що часто супроводжується збройними конфліктами. При цьому Тимчук порівнює ситуацію на Донбасі з загальноукраїнським станом промисловості, яка теж потерпає від кризи. Однак, на думку Тимчука, стан промисловості України не настільки критичний і складний.
Вугільна галузь у західних регіонах зараз переживає не найкращі часи. Певний час львівські шахтарі не отримували заробітну плату, після серії мітингів гірняків борги були повернені. Однак тепер профільне міністерство пропонує закрити 20 українських шахт, які є неприбутковими, що також спричиняє обурення шахтарів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео