Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ХТЗ випускатиме бронетехніку?

ХТЗ випускатиме бронетехніку?
26651 ПЕРЕГЛЯДІВ

Харківський тракторний завод може знову розпочати випуск бронетехніки. Повідомив про це директор підприємства Владислав Губін. Натомість завод планує відмовитися від деяких інших видів техніки, які є непотрібними в Україні


Харківський тракторний завод може знову розпочати випуск бронетехніки. Повідомив про це директор підприємства Владислав Губін. Натомість завод планує відмовитися від деяких інших видів техніки, які є непотрібними в Україні.
Керівництво Харківського тракторного заводу розглядає можливість поновлення випуску бронетехніки, яка зараз дуже потрібна у проведенні бойових дій на сході країни. Владислав Губін, гендиректор підприємства «Харківський тракторний завод», розповів, що зараз вивчається можливість відновлення випуску техніки військового призначення. Усі зацікавлені у цій справі особи, а також відповідні державні органи вже поінформовані про це. Спеціалісти РНБО висловили готовність відвідати харківське підприємство, щоб вивчити технічні можливості для початку випуску військової легкоброньованої техніки. Можливість випуску такої техніки не виключають, оскільки, як повідомляє керівництво заводу, раніше підприємство займалося виробленням «Гвоздик» та легкоброньованих тягачів.
Бронетехніка може зайняти нішу, яка нещодавно звільнилася – у 2014 році ХТЗ відмовився від випуску болотоходів і снігоходів, якими раніше постачали Росію. Така техніка Україні не потрібна, натомість у бронетехніці є нагальна потреба.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео